

Catwalks & Presentations London Men's Spring Summer 13 Fashion Week dates : June 15 - June 17

Definitive schedule

FRIDAY JUNE 15 CATWALKS		
10.00am	LOU DALTON	BFC NEWGEN MEN - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ
11.00am	HACKETT	Royal Opera House - WC2
12.00pm	TOPMAN DESIGN	Topman Venue - The Sorting Office - WC1A
1.00pm	JOSEPH ABBOUD	20 Sherwood Street - W1
2.00pm	MARTINE ROSE	BFC NEWGEN MEN - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ
3.00pm	OLIVER SPENCER	Topman Venue - The Sorting Office - WC1A
4.00pm	YMC	51 Poland Street - W1
5.00pm	SPENCER HART	The Old Selfridges Hotel - W1
6.00pm	XANDER ZHOU	BFC Venue - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ
7.00pm	A CHILD OF THE JAGO	1 Greek Street - W1

FRIDAY JUNE 15 PRESENTATIONS **BURBERRY TIMEPIECES** by appointment -> 12.30pm 9.30am -> STEPHEN WEBSTER 66-70 Brewer Street - W1 10.30am Breakfast presentation 12.30pm -> **ORLEBAR BROWN** 24 Sackville Street - W1 2.30pm 4.00pm -> **SAVILE ROW** Savile Row Open House - W1 6.00pm 4.30pm -> **PAUL SMITH** in conversation with... 6.00pm Private invitation SUPERDRY + TIMOTHY EVEREST 6.00pm -> Regent Street - W1 8.00pm

SATURDAY.	TURDAY JUNE 16 CATWALKS	
9.00am	SIBLING	BFC NEWGEN MEN - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ
10.00am	E. TAUTZ	70 Wapping Wall - E1
11.00am	MAN	Topman Venue - The Sorting Office - WC1A
12.00pm	KATIE EARY	29 Old Burlington Street - W1
12.30pm	LEE ROACH	3 Carlton Gardens - SW1
1.00pm	MR START	BFC Venue - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ

SATURDAY JU	SATURDAY JUNE 16 CATWALKS		
3.00pm	CHRISTOPHER SHANNON	Topman Venue - The Sorting Office - WC1A	
4.00pm	RAKE	2 Queen Street - W1	
5.00pm	MATTHEW MILLER	BFC NEWGEN MEN - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ	
6.00pm	JAMES LONG	Topman Venue - The Sorting Office - WC1A	
8.00pm	BELSTAFF COLLECTION PREVIEW	50 St James' Street - SW1	
8.00pm	JONATHAN SAUNDERS	See invitation - SE1	

SATURDAY JUNE 16 PRESENTATIONS		
12.30pm -> 4.30pm	FASHION EAST MEN INSTALLATIONS	3 Carlton Gardens - SW1
5.00pm -> 7.00pm	TIMOTHY EVEREST	32 Elder Street - E1
7.00pm ->	THOM BROWNE	Harrods - SW1

SUNDAY JUNE	17 CATWALKS	
9.00am	JW ANDERSON	The ICA - SW1:
11.00am	MARGARET HOWELL	W1
11.30am	RICHARD NICOLL	The ICA - SW1:
12.00pm	MEADHAM KIRCHHOFF	3 Carlton Gardens - SW1:
1.00pm	PRINGLE OF SCOTLAND	BFC Venue - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ
4.00pm	NICOLE FARHI	66 Portland Place - W1
5.00pm	RICHARD JAMES	41 Conduit Street - W1
6.00pm	CHRISTOPHER RAEBURN	BFC NEWGEN MEN - The Hospital Club/Show Space - WC2H 9HQ

SUNDAY JUNE 17 PRESENTATIONS				
	9.30am -> 11.30am	BAARTMANS AND SIEGEL	27 Endell Street - WC2	
	10.00am ->	OMAR KASHOURA	BFC Venue - 24 Endell Street, Covent Garden - WC2H 9HQ	
	10.30am -> 12.30pm	CASSETTE PLAYA	BFC Venue - The Hospital Club/Screening Room - WC2H 9HQ (digital presentation)	
	11.00am -> 3.00pm	CHRISTOPHER KANE	Collection Preview	
	12.00pm -> 6.00pm	FASHION EAST MEN INSTALLATIONS	3 Carlton Gardens - SW1:	
	2.00pm ->	HARDY AMIES	Savile Row Open House - W1	

SUNDAY JUNE 17 PRESENTATIONS

2.30pm -> LIBERTY LONDON Great Marlborough Street - W1

4.30pm

3.00pm -> AITOR THROUP (hosted by Sarah Mower & Tim

Blanks)

Private Invitation Only